Veelgestelde vragen

Geldt jullie autosloop service voor heel Nederland?

Zeker wel. Voor ons maakt het geen verschil of u een sloopauto in Amsterdam, een sloopauto in Bergen op Zoom of een sloop auto uit Eindhoven heeft.

Jullie zijn een autosloperij, maar halen jullie mijn sloopauto ook op?

Ja, dat doen we, wat want we zijn niet alleen een autosloperij, wij houden ons ook bezig met sloopauto inkoop. Ook door heel Nederland. En het mooie is: dat doen we geheel gratis. U betaalt niets extra’s voor deze sloopauto ophaaldienst.

Verdien ik ook nog iets op mijn sloop auto?

Natuurlijk! Voor elke schadeauto of sloopauto die u aanbiedt bij Autosloop Nederland.nl krijgt u een zeer aantrekkelijke vergoeding van ons.

Waarom willen jullie mijn sloopauto?

In elke schade- of sloopauto zitten nog veel (her)bruikbare auto onderdelen. Ons auto demontage bedrijf haalt deze er vakkundig uit of af en die verkopen wij dan weer als goedkope tweedehands auto-onderdelen.

Ik wil meerdere sloopauto’s verkopen? Kan dat?

Bij Autosloop Nederland.nl wel. Wij komen voor elke personenwagen, bedrijfswagen of bestelbus. Of het er nu één is of dat het er meerdere zijn.

Ben ik na de verkoop ook echt van mijn sloopauto af?

Ten dele. Wij halen uw schade- of sloopauto gratis op en geven u dan meteen het RDW vrijwaringbewijs. Het enige dat u zelf nog moet doen is het opzeggen van de autoverzekering.

Hoe gaan jullie op de autosloperij om met het milieu?

Auto slopen en het milieu lijkt slecht samen te gaan, maar dat is achterhaald. Ons auto demontage bedrijf zorgt ervoor dat de hoeveelheid uiteindelijke afval tot het minimum beperkt blijft. Schadelijke stoffen gaan nooit naar de auto sloop.