Autosloperij regio Ten Boer

Jaren geleden was Autosloop Nederland nog slechts een autosloperij in de romantische zin van het woord: het ambachtelijk uit elkaar halen van auto wrakken en sloopauto’s. Over die tijd zou een documentaire op het filmfestival van Rotterdam niet misstaan. Maar die sepia periode als sloperij is voorbij, Autosloop Nederland staat er nu een stuk gekleurder op. Met duurzame autosloop methoden die de wettelijke reglementen van zowel Brabant, Nederland als Europa voorbijstreven. Waarbij auto onderdelen vergaard worden die andere wagens eenvoudig op de weg houden en daarmee dus de mobiliteit bevorderen. De onderdelen zijn niet gratis, maar wel veel goedkoper dan nieuwe, vergelijkbare onderdelen.Tevens beschikt Autosloop Nederland over een ruime voorraad goedkope gebruikte auto onderdelen welke wij snel bij u thuis in Ten Boer kunnen bezorgen. Deze onderdelen zijn uitvoerig getest en gekwalificeerd.

Sloopauto verkopen aan Autosloperij Ten Boer

Heeft u de beslissing genomen en besloten uw sloopauto te verkopen? Bel dan met 088-0566622 of voor het hoogste bod op uw auto. U zult het merken, het is prettig zaken doen met Autosloop Nederland. Door onze jarenlange ervaring en marktleiderschap in de branche kunnen wij snel en professioneel uw auto inkopen, ophalen, vrijwaren en vervolgens milieuvriendelijk verwerken op onze autosloperij. We brengen op ieder merk of type sloopauto een uitstekend bod uit. Wij zijn u graag 24/7 van dienst voor het inkopen van uw auto en betalen het overeengekomen bedrag direct contant uit. Autosloop Nederland is een van de meest geavanceerde autodemontage bedrijven van Nederland.

Auto onderdelen leveren Autosloperij Ten Boer

Ook is Autosloop Nederland het juiste adres voor het leveren van kwaliteit auto onderdelen vanuit onze autosloperij! Wij beschikken over een grote voorraad auto onderdelen. Dagelijks worden er tientallen auto onderdelen in ons geautomatiseerd systeem ingevoerd van alle typen en merken auto’s van alle bouwjaren, zowel oudere als nieuwere onderdelen. Onze deskundige technische werknemer demonteren de onderdelen vakkundig in onze moderne autosloperij en testen de auto onderdelen vervolgens nauwkeurig. Op deze wijze kan Autosloop Nederland achter zijn producten staan en deze via een landelijke verzendservice snel uitleveren aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Tegenwoordig spreken wij dan ook meer van een leverancier van originele vervangingsonderdelen dan van een Autosloperij. Tevens beschikken wij over diverse inkoop kanalen om nieuwe auto materialen aan te bieden. U kunt onze auto onderdelen eenvoudig bestellen via het aanvraag formulier of telefonisch contact op te nemen met 088-0566622.

Sloopauto kosteloos ophalen door Autosloperij

Autosloop Nederland komt de schade of sloopauto geheel kosteloos bij u thuis ophalen, geeft een mooie vergoeding voor de kapotte auto en ook direct het RDW vrijwaringbewijs op het moment van kosteloos ophalen. Dus voor vele voordelen, waaronder onze duurzame autosloperij welke ook actief is in de regio Ten Boer dorpen toevoegen conform Excel lijst. U kunt de auto die defect, stuk of kapot is aan Autosloop Nederland aanbieden! Autosloop Nederland beschikt over een gevarieerd wagenpark zodat wij ieder auto in welke staat dan ook snel en vakkundig bij u thuis in Ten Boer kunnen ophalen.

Autosloperij duurzaam bezig omgeving Ten Boer

Deze autosloperij scoort hoog op het gebied van duurzaam en maatschappelijk ondernemen. Dagelijks zijn we bezig op het gebied van materiaalhergebruik en producthergebruik welke in hoge mate bijdragen aan het milieu. Een schadeauto of sloopauto wordt niet zomaar verwerkt op de autosloperij. Op onze autosloperij gaat daar een heel proces van milieubewuste demontage aan vooraf. Modern en duurzaam in auto slopen en demonteren van schadewagens en voordelig voor mensen die op zoek zijn naar goede, gebruikte auto materialen. De demontagehallen zijn ultramodern, waar elk werkstation zo is ingericht dat de hoeveelheid afvalstoffen tot een minimum beperkt wordt en de opbrengst gemaximaliseerd. Wat goed is voor recycling wordt gedemonteerd en verzameld en kwalitatief goede auto onderdelen worden apart gehouden voor het tweedehands onderdelen circuit.