Autosloop Roden

Hebt u in Roden en omgeving een schadeauto te koop staan? Of een sloopauto verkopen, waar u van af wilt? Autosloop Nederland regio Roden is de juiste partij voor het inkopen van de kapotte wagen. Autosloop Nederland is de online specialist in het landelijk inkopen en ophalen van uw defecte auto. Tevens beschikken wij over een grote voorraad goedkope gebruikte auto onderdelen welke wij snel bij u thuis kunnen bezorgen.

Sloopauto verkopen Roden – Hoge vergoeding

Voor elke schade- of sloop auto die u bij ons aanbiedt, geven wij als autosloop een bijzonder goede vergoeding! Op die manier bent u van alle zorgen verlost en brengen wij uw sloopauto naar onze eigen autosloperij waar we de kapotte wagen op de meest milieuvriendelijke wijze, hoogwaardig gaan demonteren. U kunt zeer eenvoudig uw sloopauto of schadeauto bij Autosloop Nederland online of telefonisch aanbieden en / of verkopen. Wij zijn u graag 24/7 van dienst en betalen het overeengekomen bedrag direct contant uit. Autosloop Nederland is een van de meest moderne autodemontage bedrijven van Nederland.

Grote voorraad goedkope auto onderdelen

Door de milieubewuste manier van auto slopen door de sloperij, kunnen wij goed bruikbare auto onderdelen in het tweedehands circuit opnieuw aanbieden. Een uitkomst voor wie op zoek is naar een vervangende voorruit, een knaldemper of een ruitenwisserblad houder. Autosloop Nederland beschikt over een grote voorraad gebruikte en nieuwe kwaliteit onderdelen. Deze onderdelen kunnen wij snel vanuit ons magazijn via onze verzendservice bij u thuis in Roden laten bezorgen tegen lage kosten. Stuurt u een mailtje naar info@autosloopnederland.nl om te kijken of wij uw duurzaam onderdeel op voorraad hebben op de autosloop. Dit kan ook per telefoon: 088-0566622.

Gratis ophalen en vrijwaring Autosloop Roden

Onderdeel van onze uitgebreide service is de gratis sloopauto ophaalservice. Zo komen wij door heel Nederland kosteloos aan de deur, waaronder ook in de regio Roden: Autosloop Midwolda, Autosloop Nieuweschans, Autosloop Scheemda, Autosloop Winschoten, Autosloop Wijhe, Autosloop Ommerbosch. Onze chauffeur heeft dan ook meteen het vrijwaringbewijs van de sloopauto bij zich. Autosloop Nederland beschikt over een gevarieerd wagenpark zodat wij ieder auto in welke staat dan ook snel en vakkundig bij u thuis kunnen ophalen.

Autosloop Roden met aandacht voor milieu

Een schadeauto of sloopauto wordt niet zomaar geplet. Op onze autosloop gaat daar een heel proces van milieubewuste autodemontage aan vooraf. Vloeistoffen worden apart verzameld, (schuim) rubber en glas wordt deskundig verwijderd voor recycling. Pas als een wagen volledig gestript is gaat hij van de auto demontage naar de echte auto sloop. Autosloop Nederland heeft zich in de loop der jaren ongekend ontwikkeld van autosloop bedrijf ‘oude stijl’ tot ecologisch verantwoorde specialist in auto demontage. Modern en duurzaam in het auto slopen en demonteren van schadewagens en voordelig voor mensen die op zoek zijn naar goede, gebruikte auto-onderdelen. De demontagehallen zijn ultramodern, waar elk werkstation zo is ingericht dat de hoeveelheid afvalstoffen tot een minimum beperkt wordt en de opbrengst gemaximaliseerd. Wat goed is voor recycling wordt gedemonteerd en verzameld en kwalitatief goede auto onderdelen worden apart gehouden voor het tweedehands onderdelen circuit.