Sloopauto verkopen en ophalen

Autosloop Nederland heeft zich gespecialiseerd in de inkoop van uw sloopauto voor de hoogste prijs. Onze ervaren deskundige medewerkers kunnen u snel en eenvoudig helpen om uw sloopauto te verkopen en kosteloos bij u thuis op te halen. Nadat uw overeenstemming heeft bereikt met de verkoper wordt uw opdracht ingepland. Nadat de sloopauto bij u opgehaald is wordt deze direct gevrijwaard door onze chauffeur. Op deze wijze is de auto direct van uw naam af en wordt uw sloopauto afgemeld voor de wegenbelasting. Het teveel betaalde bedrag aan wegenbelasting wordt automatisch door de fiscus met u verrekend. Als de sloopauto getransporteerd is naar onze verwerkingslocatie dan worden de milieu vervuilende materialen van de sloopauto vakkundig verwijderd op onze moderne autosloperij. Restmaterialen vinden vervolgens hun weg in nieuwe eindproducten.

Betrouwbaar en snel uw sloopauto inkopen

Autosloop Nederland is het juiste adres voor de inkoop van uw sloopauto of schadeauto in de regio. Het bedrijf beschikt over alle nodige erkenningen en vergunningen. Betrouwbaarheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Indien u vragen heeft over onze bedrijfsvoering aarzel dan niet bovenstaand telefoon nummer te bellen voor meer informatie. Tevens kunt u onze veelgesteld vragen pagina bezoeken. Onze medewerkers zijn opgeleid om onze klanten vakkundig te woord te staan bij de inkoop van een sloopauto. Deze auto’s verwerken wij op onze verwerkingslocatie.

Sloopauto duurzaam verwerkt

De autosloperij van Autosloop Nederland is zeer milieubewust bezig wanneer zij uw sloopauto verwerken. Door deze duurzame bezigheid scoort Autosloop Nederland hoog op de ladder van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Door het producthergebruik van de auto onderdelen afkomstig van uw sloopauto wordt voortdurend alternatief repareren toegepast

Delen